Gülyalı Halk Eğitimi Merkezi

WEB https://gulyalihem.meb.k12.tr
Adres : Turnasuyu Mahallesi Yalı Sokak. No/164 Turnasuyu İlkOrtaokulu Binası Kat/3
VİZYON : Halkımızın sosyal, kültürel ve mesleki becerilerini geliştirecek, istihdam imkânlarını ve yaşam kalitesini artıracak, yöresel el sanatlarını ekonomiye kazandıracak, turizmi geliştirecek, milli ve manevi değerleri yüceltecek eğitim faaliyetleri ve etkinlikler düzenlemektir.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda toplumun özellikleri ve ihtiyaçlarına göre bireylere, çağın eğitim öğretim tekniklerini ve yöntemlerini kullanarak okuma yazma öğretmek; çağımızın bilimsel, teknolojik, ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişmelerine uyumlarını sağlayıcı eğitim imkanlarını hazırlamak, toplumsal kalkınma projelerine katılımlarını sağlamak, yardımlaşma ve dayanışma bilinci kazandırmak, istihdamlarını sağlayıcı, ekonomik gelir düzeylerini artırıcı mesleki beceriler kazandırmak ve İlçenin yöresel el sanatlarını geleceğe taşımaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl